Dagtrips en evenementen

Uiteraard kunnen wij ‘enkel’ vervoer voor u verzorgen, maar waar wenselijk ondersteunen we u graag door geheel op maat een mooi dagprogramma op te stellen.

U kunt denken aan:

Steden dagtochten, thema dagtochten, concerten & musicals, attractieparken, beurzen, kerstshoppen dagtrips.     

Uiteraard met excursies, lunch, diner en dergelijke, geheel op maat voor u! Ook voor het compleet samenstellen van meerdaagse busreizen kunt u bij ons terecht. Onze collega’s van de afdeling groepsreizen weten uw reis tot in de puntjes te organiseren. Eenmaal op weg, zorgt onze  deskundige chauffeur/reisleider voor een uiterst verzorgde reis. Onze touringcars worden naar wens op Comfort Class of zelfs Royal Class ingedeeld voor net dat beetje extra beenruimte en comfort.

Wij vervoeren jaarlijks vele personeelsverenigingen naar volle tevredenheid naar diverse bestemmingen in binnen- en buitenland. Graag maken we met u een afspraak om uw wensen en eisen door te nemen, om u vervolgens alle zorgen uit handen te nemen als het gaat om de organisatie van uw uitstapjes. Ver weg of dichtbij, busreis of vliegreis, 10 personen of 2000, niets is ons te gek!