Schoolreizen

Bent u op zoek naar passend vervoer voor uw schoolreis? Wij begrijpen als geen ander dat uw leerlingen of kinderen met de juiste zorg moeten worden vervoerd tijdens hun schoolreisje of meerdaagse studiereis. Onze touringcars bieden een zowel voordelige als veilige oplossing.

Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes wordt uitgevoerd. De luxe touringcars zijn voorzien van de modernste snufjes op het gebied van comfort en veiligheid, zodat de reis op de meest veilige manier verloopt.

In het voor- of najaar organiseert u wellicht ook één of meerdere studiereizen naar Londen, Parijs, Berlijn, Barcelona, Rome of andere boeiende bestemmingen. Bij de organisatie daarvan bieden we u graag de helpende hand! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ervaar dat wij samen met onze partners u het beste geven van twee werelden: kwaliteit, service en persoonlijk contact van niveau en tevens voordelige tarieven door onze inkoopkracht.

 

Tip: Ben er tijdig bij, met name de grote dubbeldekkers zijn in de periode van schoolreizen erg in trek. Wij sturen u graag een vrijblijvende prijsopgave voor uw schoolreis: Vraag deze direct aan via info@kruyff-touringcars.nl of via het offerteformulier.

Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw schoolreis? Kijk dan eens op onze website groepsreizenidee voor de mogelijkheden!