AirExpressBus, opgericht in 2006, is een moderne besloten lijndienst vervoerder en officieel partner van Eindhoven Airport. Per 2018 is AirExpressBus overgenomen door Kupers Touringcars te Weert en daarmee is het wagenpark uitgebreid en gemoderniseerd.

AirExpressBus biedt goedkope, snelle en comfortabele reismogelijkheden tussen Eindhoven Airport, ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Amsterdam aan. AirExpressBus is de goedkoopste, duurzaamste en comfortabelste keuze om tussen Eindhoven Airport, ’s-Hertogenbosch, Utrecht en Amsterdam te reizen. Iedere 1,5 uur vertrekken er bussen vanuit zowel Amsterdam als Eindhoven Airport met een reistijd van ongeveer 1 uur en 45 minuten. Dit zorgt ervoor dat er altijd een passende transfer beschikbaar is.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij met spoed op zoek naar een:

 

PARTTIME COMMERCIËLE BALIEMEDEWERKER

 

Als commerciële baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop voor de lijndienst. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor onze passagiers en ben je verantwoordelijk voor een tijdige en nauwkeurige afhandeling van vragen aan de balie, per mail en via de telefoon.

Het betreft een baliefunctie op Eindhoven Airport, waarbij commercie, klantvriendelijkheid, assertiviteit en talenkennis een belangrijke rol spelen. Hoofdzaak is dat je graag wilt verkopen!

Functie-eisen:
– Commerciële instelling; je wilt graag verkopen en omzet genereren
– Minimaal MBO-niveau
– Talenkennis; minimaal Nederlands en Engels met voorkeur voor Italiaans en/of Spaans
– Duidelijke telefoonstem
– Representatief
– Flexibel inzetbaar, zo ook in eventuele avonden en/of weekenden

Wij bieden:
– Een leuke functie binnen een dynamische werkomgeving
– Werken met een leuk en jong team
– Groeimogelijkheden
– Een marktconform salaris

Hebben we je interesse gewekt? Stuur je CV en motivatie naar personeelszaken@kupers.nu